величина слова:

kros2016

Rekovac je zdušno stao iza Kros

serije RTS-a. Uložen je veliki trud

i nemali novac. Na kraju, cilj je

ispunjen.

 

Takmičenje je bilo istinski praznik za ceo Levač. Došli su i zvani i nezvani i uživali u svakoj od 26 trka. Na kraju, ciljem je prošlo 717 trkača.

U glavnim trkama očekivano su pobedili Novopazarci Amela Terzić i Elzan Bibić. Savezni kapiteni Slobodan Popović i Edin Zuković odredili juniorsku reprezentaciju za Balkanski kros u Ćupriji, 5.novembra. Boje naše zemlje braniće:
Elzan Bibić, Nikola Vasić, Haris Ajdarević, Ivan Smigović, Nadja Cerovac, Jasmina Pruginić, Tamara Micević i Aleksandra Jovanović.

Prof. Vesna Nedeljković, pomoćnik ministra prosvete i predsednik opštine Rekovac dr Aleksandar Đorđević

-“Briljantna organizacija. Praznik mladosti i zdravlja. Primer pravog razvoja mladog čoveka.” – rekla je prof. Vesna Nedeljković, pomoćnik ministra prosvete, pozdravljajuci Rekovčane i takmičare na startu Kros serije RTS-a.

– “Ovo je primer pravilnog usmeravanja dece”, dodao je Miloš Blagojević, specijalni savetnik ministra prosvete, tokom posete Rekovcu.

– “Rekovac je počastvovan ovim domaćinstvom. I u buduće ćemo se truditi da na slične načine afirmišemo i sport, i naše mesto i Levač.” – izjavio je Aleksandar Djordjević, predsednik Opštine Rekovac.

– ” Ako nešto vredi u našem sportu, to je svakako Kros RTS-a”, rekao je Slobodan Popović, savezni kapiten naše atletske reprezentacije.

– “Ponikla sam na ovom takmičenju. Ono je rasadnik reprezentativaca”, sa zadovoljstvom je istakla Amela Terzić, stub trkačkog tima Srbije.

– ” Nije lako organizovati jedno ovako zahtevno takmičenje. Ali, kada sve protekne na visokom nivou, srce vam je puno. Veliku zahvalnost dugujemo osnivaču Krosa RTS-a Stevanu Kovačeviću koji je verovao u nas dodelivši nam ulogu organizatora takmičenja iz Kros serije.” – istakao je Ljubiša Stevanović, direktor Poljoprivredno-veterinarske škole sa domom učenika Rekovac.

Kros serija se nastavlja u subotu, 15. oktobra u Šapcu.