величина слова:

img 2188

31.03.2014. године одржан

 је радни састанак чија је

 тема била наставак

 радова на гасификацији

општине Рековац.

Састанку су присуствовали представници инвеститора „Србија гаса“ Ивица Стеванић -  надзорни орган за машинске радове и Владан Урошевић – надзорни орган за грађевинске радове, представници извођача радова „Високоградње“ Љиљана Станковић – одговорни руководилац грађевинским радовима, Слава Аксентијевић – одговорни руководилац за машинске радове, Саша Јевремовић - оперативац и Зоран Стевановић, затим председници Месних заједница Рековац 1, Рековац 3, Кавадар и Течић, директор ЈП Дирекције за урбанизам и изградњу општине Рековац, представник Службе за катастар непокретности, представник Телекома Рековац и представници Локалне самоуправе.

 

На састанку је договорен наставак радова на гасоводној мрежи и то у Рековцу, Кавадару и Течићу који треба да почну у првој недељи априла. Радови ће прво почети у Кавадару и Течићу, а затим је планирано да се ради у Рековацу.

 

Председник је изразио задовољство досадашњом сарадњом и нагласио да је потребно да се радови и даље изводе са што мање оштећења. Апеловао је да се ради пажљиво и брзо, да се не оштећује месна инфраструктура и да се све након радова врати у првобитно стање. Такође је нагласио потребу да се радови заврше пре почетка зимског периода. Да би се постигли добри резултати потребна је координација извођача радова са службама Локалне самоуправе.  Мештани морају бити упознати са тим да је гасификација од општег интереса и да има 

 

  • img_2184
  • img_2186

  • img_2188